Servicios
Documents relacionats

Agenda

dona

#VinaroSimplica contra la violència de gènere en l'estat d'alarma 🟣 Si pateixes maltractaments o coneixes alguna persona que estiga en aquesta situació, crida als telèfons que apareixen a la imatge. #NiUnaMenys #EnsVolemVives

Llibre

Presentació del llibre Sentimientos a càrrec de Mª José Alcaide. És un poemari d'experiències personals i viscudes per l'autora, del desamor, la ràbia, la desesperació, l'esperança, la soletat, etc. Divendres, 13 de març de 2020, a les 19 h. a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal.

Quan:
On: Biblioteca Municipal
Donació de Sang

DonanTers
La xarxa més social

Donació de sang al Centre de Salut, dilluns, 9 de març de 17 a 20:30h

Requisits: tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no acudir en dejú

Quan:
On: Centre de Salut Vinaròs
Jornada Cuina Galera

Arrenca el calendari gastronòmic 2020 amb les XII Jornades de la Cuina de la Galera. En aquesta ocasió participen nou restaurants Bergantín, La Isla, Nou Calafat, Nou Parada, Rafel Lo Cristalero, Hotel Restaurante Teruel i Vinya d’Alòs. Cada xef ha imprés el seu toc personal en cada menú per sorprendre als comensals amb plats d'avantguarda, combinats amb la cuina tradicional marinera, amb el preu únic de 29€.

 

Llibret gastronòmic

Quan:
-
Curs Cuina

Aprendràs a diferenciar els tipus de tòfona, i a valorar-ne les qualitats, a més d'elaborar receptes (Un primer plat, un segon i un postre) amb aquest ingredient.

Dilluns 2 de març, de 17:15 h a 20:15 h
Professor: Carlos Guiérrez, del Restaurant Casa Roque (Morella)
Preu general: 10 €/ Socis: 9.20 €
Lloc: Espai gastronòmic del Mercat

Quan:
On: Espai gastronòmic del Mercat
cartell dia dona

Ja pots consultar la programació per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, en favor de la igualtat que tindrà lloc de març fins a juny 2020.

Quan:
-
On: Vinaròs
cartell tortola

Tórtola
Companyia: Institut Valencià de Cultura

Carmen Tórtola Valencia (Triana 1882 / Barcelona 1955) era la musa del perfum, la «Maja de Myrurgia», la guapa, la viatgera antropòloga, la gran col·leccionista i la xamana mestissa, la Isadora Duncan que va revolucionar la dansa a principis del segle XX. Carmen va ser una dona irreverent i una polièdrica farsant. Una dona amb el valor de voler ser i fer contra tota regla, que tenia la necessitat de reinventar-se per poder sobreviure a l’estigma d’haver nascut dona. L’obra Tórtola és un drama musical que pretén rescatar de l’oblit l’artista.

Hora: 19:30h
Lloc: Auditori Municipal de Vinaròs
Preu: 5 €
Públic: Adult
Idioma: Castellà

 

Quan:
On: Auditori Municipal de Vinaròs
Biblioinsti

 

Biblioinsti

Per a facilitar la tasca educativa dels estudiants de secundària i batxillerat i amb l'objectiu d'ampliar l'horari d'obertura, la Biblioteca Municipal de Vinaròs mantindrà els següents horaris de les instal·lacions del 10 de febrer al 3 de maig:

De dilluns a divendres: de 9 a 14h i de 15.30 a 21h
Dissabtes: de 9 a 14h
Diumenges: Tancat

La biblioteca romandrà tancada els dies: 19 de març, 10, 13 i 18 d'abril, 1 de maig

Quan:
On: Biblioteca Municipal
FÒRUM

El pròxim 2 de març es realitzarà el FÒRUM CONNECTA LABORA a Càlig, amb la col·laboració del Pacte per l'Ocupació Maestrat Litoral, què forma part l'Ajuntament de Vinaròs. En aquest Fòrum es podrà conèixer empreses de l'entorn, realitzar entrevistes de treball, participar en tallers formatius, conèixer les últimes tècniques per a la recerca d'ocupació i conéixer els serveis públics d'ocupació. L'entrada és totalment gratuïta.

Per a poder accedir, cal inscriure's en la següent pàgina: www.connectalabora.es

Quan:
On: Càlig
carnaval

El cap de setmana del 22 al 23, podràs gaudir de les activitats organitzades per la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés turístic per al Carnaval de Vinaròs 2020 🎉. Parc infantil i visites guiades pel centre de Vinaròs, amb vermú i seient per veure la desfilada de comparses.Pots reservar a tourist info o reservar en linea a www.turisme.vinaros.es

Quan:
-