Del 12 al 28 de setembre tornarà una de les cites gastronòmiques amb més èxit del calendari amb la participació de centenars de comensals en cada edició
La Regidoria de Turisme posarà en marxa una nova edició de Vinaròs de Tapa en Tapa, una de les cites gastronòmiques més destacades de l’any. Del 12 al 28 de setembre els establiments participants oferiran propostes innovadores i creatives elaborades amb el millor producte de proximitat, per tal de sorprendre als comensals.
En aquesta edició participaran els següents, Unió Ciclista La Serena, Rafa Bar, Peña Taurina Diego Puerta, La Bodegueta de Sant Vicent, Vainilla&Coco, L’Olivera, Dtapes i+, La Tasca del Mercat del Nou Albocasser, Brasserie El Poal, Nou Vilet, Café Vilet, La Peineta i Bar La Torre. El preu de la tapa serà de 3,5€ acompanyada de quinto de cervesa, copa de vi o aigua, també si es desitja es podrà demanar un refresc per 0,50€ més.
Pel que fa a les tapes, els cuiners han preparat propostes com Brioix de galta ibèrica amb suflé de patata, Pintxo de cocotxa d’abadeixo amb crema de pebrot roig o Torrada de patata amb sala tàrtara i salmó, entre moltes altres tapes sorprenents.
La regidora de Turisme, Mercedes García, ha indicat que “es comptarà amb el Passaport Gastronòmic, que ja es pot aconseguir a la Tourist Info. Els comensals que degusten un mínim de sis tapes podran ser jurat popular per escollir la millor d’aquesta edició”. Segons afegia només pel fet de participar com a jurat popular automàticament entraran en el sorteig de dos experiències gastronòmiques per a dues persones en un dels restaurants de l’associació Vinaròs Gastronòmic.
García convidava tots els veïns i visitants a apropar-se durant aquest mes de setembre fins al municipi per degustar la gastronomia local a través de la proposta Vinaròs de Tapa en Tapa, a més també de poder gaudir de la programació especial que s’ha preparat amb motiu del 784 aniversari de la Carta de Poblament.