Servicios
Documents relacionats

Pepe Rodríguez és nomenat com a primer Ambaixador del Llagostí de Vinaròs

Ambaixador Llagosti
2025-06-13

L’Auditori Municipal es va omplir de veïns que volien gaudir d’aquesta novetat que té com a objectiu promocionar Vinaròs com a destinació gastronòmica de primer ordre

Vinaròs va viure ahir una vetllada molt especial amb la celebració de la primera Nit del Llagostí, un acte amb la finalitat que es consolide com una oportunitat per a impulsar la projecció turística de la ciutat a través de la gastronomia i posar en valor el producte estrella, el llagostí. Durant la vetllada també es va fer una petita demostració gastronòmica amb la participació de tres joves xefs vinarossencs alumnes d’una escola d’hostaleria de la comarca, que van elaborar propostes inspirades en el Llagostí de Vinaròs, aconseguint sorprendre a Rodríguez per l’originalitat i l’excel·lent tractament del producte.

El director general de Turisme de la Comunitat Valenciana, Israel Martínez, destacava la importància de respectar el producte des de la seua producció fins arribar a la taula, passant per les mans dels cuiners. Segons assenyalava a “la Comunitat Valenciana tenim grans professionals que són els encarregats de transformar els productes en obres d’art efímer que degusten els comensals i que fan que la Comunitat siga una referent gastronòmica d’excel·lència”.

Per la seua banda, la regidora de Turisme, Mercedes García, comentava que “l’objectiu principal de la Nit del Llagostí és promocionar Vinaròs com una destinació turística gastronòmica, al mateix temps que es posa en valor el nostre producte estrella”. En aquest sentit, afegia que “des de Turisme seguim innovant i adaptant les accions promocionals a les tendències gastronòmiques actuals, amb la creació de la Nit del Llagostí, una proposta que ha comptat amb el suport de l’Associació Vinaròs Gastronòmic”. García agraïa el suport de l’entitat, empreses privades i Turisme Comunitat Valenciana per fer possible aquesta nova activitat, que ha nascut amb la voluntat de consolidar-se.

El moment més esperat de la nit va ser el nomenament de Pepe Rodríguez com el primer Ambaixador del Llagostí de Vinaròs, molt emocionat recollia i agraïa aquesta distinció. En les seues paraules comentava que “rebre aquest nomenament per a representar un producte tant estimat per vosaltres com és el llagostí és tot un orgull, un producte que sempre defendré, així com el sector pesquer”.

La vetllada va finalitzar amb una degustació de tapes elaborades per l’Associació Vinaròs Gastronòmic amb el llagostí com a principal protagonista.